Onze mogelijkheden

Performance Base
 alles voor uw auto!

C

Wij bieden ook chiptuning aan op locatie. 
Dit betekend dat wij bijvoorbeeld bij u thuis of op het werk op afspraak kunnen komen om de auto te tunen. 
Let op hier gelden wel een aantal voorwaarden deze vindt u terug onder chiptuning voorwaarden.

Uw rijstijl aanpassen is in de meeste gevallen onnodig.
Het is ook bij een ongetunede auto wel verstandig om de motor goed op temperatuur te laten komen voordat u serieus vermogen vraagt. Dat kunt u het beste doen door de motor al rijdend onder lichte tot matige belasting warm te laten worden.
En vergis u niet: op een koude winterdag kan dat wel een half uur duren! 
Graadmeter is hierbij niet de koelvloeistoftemperatuur, maar de olietemperatuur.

DTC (Foutcode) verwijderen

Met DTC worden foutcodes verwijderd die er voor zorgen dat het motorlampje gaat branden. Dit is handig wanneer u onderdelen zoals Ad-blue, EGR-klep, swirl flaps of roetfilter/katalysator wilt verwijderen en niet dat vervelende lampje op het dashboard wilt zien branden.

DSG Launch Control

Wanneer je een auto met een DSG versnellingsbak laat chiptunen en de auto krijgt meer vermogen en koppel dan kan hierdoor de koppeling gaan slippen. Door de versnellingsbak dan ook te laten tunen voorkomt u dit probleem. Wij kunnen tevens bij diverse modellen de Launch Control modus activeren.

Pop & Bangs

Bij pops and bangs komt er een luide knal uit de uitlaat wanneer het gaspedaal losgelaten wordt, bijvoorbeeld tijdens het schakelen. Het geluid zelf is natuurlijk heel gaaf, maar wist u dat het ook nog eens de prestatie van uw auto verbeterd?

Vermogensmeting

Wij kunnen ook een vermogensmeting op locatie uitvoeren van uw auto.
Dit doen wij met een apparaat dat aan uw wielbout wordt bevestigd. Vervolgens gaan we een stuk rijden. Tijdens deze rit voeren wij een proces uit om zo het motorvermogen van uw auto te kunnen meten. U krijgt dan een meting met het origineel vermogen te zien op een vermogens curve. Na de chip-tuning gaan wij wederom een stuk rijden en zodoende krijgt u het verschil qua extra vermogen op de vermogenscurve te zien. Aansluitend krijgt u de vermogenscurve toe gemaild.

V-max

De V-max verwijderen of de auto begrenzen. het verwijderen van de V-max is altijd standaard bij onze stage 1 en 2 tuning. Het begrenzen van een voertuig geschiedt geheel naar wens van de klant. U geeft aan hoe hard het voertuig nog mag en wij programmeren dit voor u!

Diagnose

Wij voeren voor elke tuning een volledige diagnose van uw voertuig uit. Als uw voertuig geen bijzondere fouten heeft gaan wij pas verder met tunen

Hebben we uw interesse gewekt?

Maak vandaag nog een afspraak!
cross